Workshops

Live light geeft graag een workshop bij u thuis, voor uw vereniging of binnen uw bedrijf of organisatie.

Enkele mogelijkheden:

Workshop “gezond koken voor groepen”

Binnen instellingen in de gezondheidszorg wordt vaak voor groepen cliënten gekookt. Dit gebeurt dan door de begeleiders van die groep. Hoewel iedereen graag gezond wil koken is dat vaak een hele opgave, gezien de beperkte tijd die beschikbaar is, de aandacht die nodig is voor de groep en ook omdat niet iedereen het makkelijk vindt te koken zonder pakjes en zakjes.

kookworkshop 2Wij komen graag bij u langs om met de begeleiders of desgewenst met de clienten te koken en informatie te geven over hoe je nu gezond, lekker en zonder pakjes en zakjes kunt koken. Behalve het geven van informatie gaan we direct aan de slag. De workshop duurt ongeveer 3,5 uur. Neem contact op voor meer info of het maken van een afspraak.

 

 

Workshop “de gezonde lunchbox” 

Deze workshop kan zowel thuis als binnen een bedrijf worden gegeven.
Er is zoveel meer te bedenken dan een boterham met kaas! En dat kost echt niet zo veel tijd. We beginnen met een introductie en gaan daarna zelf aan de slag.
Een thuisworkshop is mogelijk vanaf 6 personen. Bel voor prijsinformatie.

De gastheer/gastvrouw doet gratis mee!

Workshop “vitaal op kantoor”

Wanneer iemand veel tijd op kantoor doorbrengt, veelal zittend, is dat niet bevorderlijk voor de gezondheid. Weinig bewegen, mogelijk veel stress, veel zitten, aan het eind van de dag naar huis en dan moe op de bank ploffen. Herkenbaar maar niet goed voor een vitaal hoofd en lijf.
Wat kun je doen om vitaal te blijven in de kantooromgeving? Veel tips waar iedereen direct mee aan de slag kan.

workshop tafel

 

Delen:

Nieuwste artikelen
Alle artikelen

Advies & kennis:

Nieuwsbrief

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die we je kunnen bieden?

Bel 06 - 40 70 59 68

Volg ons via: