Over

Mijn basis ligt in de interesse in eten. Na de opleiding tot restaurantkok te hebben gevolgd heb ik een aantal jaren met veel plezier als restaurantkok gewerkt. Door allerlei persoonlijke ervaringen realiseerde ik me dat je goed voelen meer is dan slank zijn en een “juist” gewicht hebben.

Zelf ben ik de 50 nu gepasseerd en dat betekent dat een aantal dingen in het leven anders zijn dan toen ik 25 was. Kinderen worden pubers of zijn het huis uit, je wordt wat strammer en stijver, als je niet oplet word je langzaam steeds iets dikker. We willen zo lang mogelijk fit blijven en dat wordt steeds meer van ons gevraagd (we moeten langer doorwerken, verzorgingstehuizen sluiten de deuren, de zorgkosten worden steeds hoger). Hoe blijf je zo lang mogelijk fit, gezond en vitaal? Dat is de vraag en daar wil ik een bijdrage in leveren.

Sinds 2007 heb ik diverse opleidingen gevolgd, o.a. gewichtsconsulent, sportvoedingsconsulent, Chivo vitaliteitscoach, voeding bij ouderen, en diverse workshops, o.a. mindful eten en spiritueel afvallen.
In de afgelopen jaren zijn daar de Perfect Pilates opleiding van Fysio Physics en de opleiding Functioneel Pilates van Chivo bijgekomen. Pilates is een prachtige trainingsvorm, zeker zeer geschikt als je wat ouder bent. Kijk hier voor meer informatie.

Via Chivo en de BGN blijf ik op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en volg ik heel regelmatig bijscholingen. Graag help ik u werkelijk uw leefstijl aan te passen zodat u zich lang gelukkig, blij en fit voelt.

 

Delen:

Nieuwste artikelen
Alle artikelen

Advies & kennis:

Nieuwsbrief

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die we je kunnen bieden?

Bel 06 - 40 70 59 68

Volg ons via: