2017, een nieuw begin!

23 december 2016 | Ontspanning

Voor mij was 2016 een bijzonder jaar. Met op mijn 55ste, een nieuwe baan in het laatste kwartaal van dit jaar. Ook was het een bijzonder jaar omdat mijn jongste zoon het huis verliet. En zo was ik ineens alleen thuis. Dat is best gek  en toch erg wennen…. En dan nog het besluit om, na 4,5 jaar relatie, bij mijn lief te gaan wonen. Vanwege de baan in Groningen kwam dit eigenlijk in een stroomversnelling.

Eind oktober heb ik mijn huis te koop gezet en helluppp, binnen 4,5 week was het verkocht. Dit betekent dat ik vanaf 28 februari in Borger woon. En het betekent ook dat de praktijk verhuist naar Borger. Vanwege de aankomende verhuizing en de onrust (en troep) die dat geeft is de praktijk in Meppel daarom vanaf nu gesloten.

Ik wens iedereen een geweldig en liefdevol 2017!! Maak er een prachtig jaar van!

 

 

Delen:

4 reacties

 1. Marly

  Het ga je goed in Borger, Trudy!
  Met zoveel mooie nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen begint 2017 prachtig voor jou en de jouwen!

 2. Maaike

  Ook in Borger kunnen ze een praktijk als die van jou heel goed gebruiken! Alle goeds daar gewenst!

 3. Atty

  Helemaal gemist.. veel gelyk en succes in Borger!

  Atty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Nieuwste artikelen
Alle artikelen

Advies & kennis:

Nieuwsbrief

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die we je kunnen bieden?

Bel 06 - 40 70 59 68

Volg ons via: